Türk Metal'den yılsonu toplantısı

Türk Metal

Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şubesi 2014 yılının son Yönetim Kurulu Toplantısını Şube Başkanı Mürsel Öcal'ın yönetiminde gerçekleştirdi.

BAŞARILI GEÇTİ

Şube Başkanı Mürsel Öcal, yapmış olduğu konuşmasın da, 2014 yılı şubeye bağlı işyerlerinde yapılan çalışmalarımızı değerlendirirken 2015 yılındaki yapılacak çalışmalarımız hakkında bilgiler verdi. Sözlerinin devamında Öcal, “2014 yılı çok yoğun geçti sizlerle birlikte çok işler başardık verdiğiniz özverili çalışmalarınızdan dolayı tüm yönetim kurulu üyelerime teşekkür ederim. Bu özverili çalışmalarınızın daha fazlasını 2015 yılı çalışmalarında da bekliyorum” dedi.

TEMENNİ ETTİ

Kırıkkalelilerin birlik ve beraberlikleri temennisinde bulunan Öcal, “Bu duygu ve düşüncelerle, şehit aileleri ve gazilerimizin, siyasi parti temsilcilerinin, esnaf, sanayici ve iş adamlarımızın, il genel meclis üyeleri ve muhtarlarımızın, kamu görevlilerinin, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerinin, basın mensupları ve tüm Kırıkkaleli hemşerilerimin yeni yılını gönülden tebrik eder, sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde nice yıllar diler, selam ve saygılarımı sunarım."



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü